Over LCV Lease

LCV Lease is de specialist op het gebied van financial lease voor jonge gebruikte bedrijfswagens en exclusieve personenauto’s. Met een snel wisselend en gevarieerd aanbod heeft LCV Lease voor ieder een auto op maat.

LCV Lease levert het complete gamma van bedrijfswagens; van een kleine bestel tot een grote bus, standaard maat of extra lang en extra hoog. Ook vrachtwagens en allerlei specials, zoals kippers, heftrucks, 4x4 pick-ups, betonmixers en koel-vrieswagens behoren tot de mogelijkheden.

LCV Lease biedt ook een aantal zeer exclusieve personenauto’s aan, voor zakelijke financial lease.

LCV Lease is onderdeel van Mazeland Bedrijfwagens en onderdeel van Mazeland Automotive Eindhoven. Mazeland Automotive heeft een lange historie in de Automotive sector. Mazeland houdt zich al sinds 1985 bezig met de verkoop van voertuigen.

Omstreeks 2003 is Mazeland ook begonnen met de verkoop van bedrijfswagens, dat heeft in 2005 geresulteerd in de oprichting van een separaat bedrijf met de naam Mazeland Bedrijfswagens.

Ons zusterbedrijf Mazeland Autoservice beschikt over een modern uitgeruste werkplaats met uitsluitend gecertificeerd personeel. Daar is het klein en groot onderhoud van uw bedrijfswagen en personenauto in goede handen.

De dagelijkse leiding van LCV Lease is in handen van Martijn Pieters bijgestaan door een team van vijf lease adviseurs. Zij staan zes dagen in de week voor u klaar.

LCV Lease
Ekkersrijt 2008
5692 BA Son en Breugel ( bij Eindhoven )
0499-474267